Bijzonder

Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot het vervoer. Naast ons eigen materiaal zoals de rouwwagens, rouwcaravan en de fietsaanhanger kunnen wij u ook de meer bijzondere manier van vervoer bieden.

Witte rouwauto

Een ruime statige rouwauto in witte kleur met ruimte voor bloemen bij de kist. Deze rouwauto kunnen wij voor u huren bij de Firma Van der Lans & Busscher.

Aubergine rode rouwauto

Een ruime statige rouwauto in aubergine rode kleur met ruimte voor bloemen bij de kist. Deze rouwauto kunnen wij voor u huren bij de Firma Van der Lans & Busscher.

Zwarte bloemenauto

Een bloemenwagen in zwarte kleur met ruimte voor bloemen en kransen. Deze bloemenwagen kunnen wij voor u huren bij de Firma Van der Lans & Busscher.

Witte bloemenauto

Een bloemenwagen in witte kleur met ruimte voor bloemen en kransen. Deze bloemenwagen kunnen wij voor u huren bij de Firma Van der Lans & Busscher.

Witte uitvaartkoets

Een zeer statige manier van vervoer; de uitvaartkoets in witte uitvoering. Deze uitvaartkoets kunnen wij voor u huren bij Stalhouderij Haasnoot.

Zwarte uitvaartkoets

Een zeer statige manier van vervoer; de uitvaartkoets in zwarte uitvoering. Deze uitvaartkoets kunnen wij voor u huren bij Stalhouderij Haasnoot.

Harley Davidson met Caskettray

De Harley Davidson met caskettray van Hesselmans International geeft de mogelijkheid om mensen die een motorfascinatie hadden een gepaste motor uitvaart te geven.

Witte Mercedes rouwauto

Deze exclusieve wit gekleurde Mercedes rouwauto van Meijers Autobedrijven B.V. is een elegante rouwauto voor een gepaste uitvaart.

Amerikaanse pickup

Ook een “stoere” Amerikaanse pickup truck kan dienst doen als rouwauto om de uitvaart net iets meer aan te laten sluiten bij het karakter van de persoon.

Uitvaartbus

De uitvaartbus beschikt over 22 zitplaatsen en is voorzien van een pantry. Getinte ramen in de bus staan garant voor de privacy van nabestaanden. In het achterste deel van de bus wordt de kist met de overledene opgebaard. Zie voor meer informatie de website.

Omnibus

De Omnibus biedt ruimte aan 16 tot 18 personen. Door de kist in de koets te plaatsen gaan er ongeveer 10 zitplaatsen verloren.

Witte Daimler

Voor een authentieke uitstraling bieden wij een originele witte Daimler uit 1976 als rouwauto.