Reacties

Een aantal weken na de uitvaart belt een medewerker van het onafhankelijk nazorgbureau Nunazorg met de opdrachtgever om te informeren of zij de nabestaanden nog ergens mee kunnen helpen. Ook informeren zij hoe de uitvaart is verlopen. Onderstaande reacties zijn binnen gekomen via het Nazorgbureau.

Over de uitvaart zei hij: “We hebben de uitvaart voor een groot deel zelf vorm gegeven en zijn zeer tevreden over de uitvoering van de uitvaart door Atropos. Het is allemaal gegaan zoals wij hoopten”.

Over de uitvaart zei hij: “Het was de eerste keer dat ik een crematie zou mee maken en ik had me er niks bij voor kunnen stellen. Ik vond het heel mooi. De overledene wilde geen poespas, maar we hebben er wel een waardig afscheid van gemaakt”.

Over de uitvaart zei hij “De uitvaart was weer keurig. 25 jaar geleden is mijn moeder ook door hun begraven. We kennen ze al jaren. Ik heb nog nooit een klacht over Atropos gehoord”.

“De uitvaart was prima verzorgd, precies hoe we die bedacht hadden. Ik waardeer overigens wel zeer dat u mij belt, en dat deze nazorg wordt geboden, heel professioneel van Atropos”.

Over de uitvaart zei hij: “De uitvaart was zo mooi mevrouw! De kerkdienst was heel bijzonder en de uitvaart liep allemaal heel goed. Daar kijken wij mooi op terg. Dat heeft Atropos goed gedaan hoor. We zijn heel tevreden”.

De reden dat zij voor Atropos heeft gekozen was omdat het zo dicht bij haar huis is. Ze moest plotseling een uitvaartondernemer kiezen en omdat ze vaak langs Atropos wandelt heeft ze ook voor Atropos gekozen. Ze heeft daar zeker geen spijt van.